Trouwblog

Trouwblog

# René, bedankt voor je aandeel in onze bruiloft en de manier hoe je invulling hebt gegeven aan het officiële gedeelte. Je hebt met je optreden een berg nieuwe fans vergaard. Nogmaals bedankt dat je onze BABS was. E en M.

# Beste René, wat was onze trouwdag een mooie dag! Wij willen je ontzettend bedanken voor je tijd en gesprekken die je met ons hebt gehad voorafgaand aan de bruiloft en natuurlijk de mooie ceremonie op onze dag zelf. Met het gitaarspel, de humoristische en persoonlijke speech en de surprise flashmob aan het einde met de gasten was het helemaal compleet. Je creëerde een relaxte sfeer, wat ervoor zorgde dat de zenuwen snel waren verdwenen en we volop konden genieten van alles wat er gebeurde. BEDANKT! Groetjes, J en M.

# Een berichtje via Facebook van T en Y: Dank je Rene, je hebt het super gedaan. Iedereen vond je een top ambtenaar!

# Tring! Hoi René, je spreekt met J. van gisteren. Ik wilde je nog even bedanken voor de leuke ceremonie die je verzorgde. Iedereen heeft het heel erg leuk gevonden …….

# Goedenavond René, D en ik willen je nogmaals hartelijk bedanken voor de mooie ceremonie. Wij vonden dat je zo een mooi en warm verhaal heb voorgedragen. Voor ons ging het allemaal zo snel voorbij. Wij zeiden net nog tegen elkaar voor ons had het nog veel langer mogen duren.

Nogmaals Rene super bedankt voor alles, je heb ons een mooie dag bezorgd.

Groetjes J en D 😃

Waar vind je me?

Zaanstad, Noord-Holland

Telefoon

+31651401312

Volg mij:

Copyright © 2020 Rene Nijenhuis All Rights Reserved.