Trouwblog

Trouwblog

Juli 2021 # Een berichtje via Facebook van T en Y: Dank je Rene, je hebt het super gedaan. Iedereen vond je een top ambtenaar👍.

Juni 2021 # Op de avond na een huwelijksceremonie van J en P, sprookje aan de Zaan, in de tuin van Raadhuis Zaandijk met tropische temperatuur komt een appje binnen: Het was een fantastische dag!! Super bedankt voor alles!! Dikke kus! Xxx.

Juni 2021 # Op de kaart na de ceremonie: René, Dank je wel voor het fijne gesprek bij ons thuis. Daardoor wisten we dat vandaag leuk ging worden! Nogmaals dank! Groeten, P en R.

Februari 2021 # Enqueteformulier: wij geven René een 10 omdat zijn speech persoonlijk en emotioneel is, omdat hij vriendelijk is, omdat hij de tijd neemt om het persoonlijk te maken. S en J.

Februari 2021 # Tring! Hoi René, je spreekt met J. van gisteren. Ik wilde je nog even bedanken voor de leuke ceremonie die je verzorgde. Iedereen heeft het heel erg leuk gevonden …….

Februari 2021 # Hallo René, Dank je wel voor vanmiddag, we waren er superblij mee, het was gewoon gezellig.Zeker in deze tijd is het prachtig geweest.Nogmaals dank je wel en veel succes in de toekomst. Groetjes G en J

Januari 2021 # Goedenavond René, D en ik willen je nogmaals hartelijk bedanken voor de mooie ceremonie. Wij vonden dat je zo een mooi en warm verhaal heb voorgedragen. Voor ons ging het allemaal zo snel voorbij. Wij zeiden net nog tegen elkaar voor ons had het nog veel langer mogen duren.

Nogmaals Rene super bedankt voor alles, je heb ons een mooie dag bezorgd.

Groetjes J en D 😃

December 2020 # En dat je dan in een enquete formulier ziet dat je een 10 krijgt: deze ambtenaar had zich heel goed voorbereid. Voor ons beiden een onvergetelijke dag! B en M.

Oktober 2020 # Hey Rene enorm bedankt voor vanmiddag, iedereen was erg gecharmeerd van de wijze waarop jij het deed en wij wensen je een heel goed verblijf bij jouw dochter…..

# Wij kijken met een fijn gevoel terug op onze trouwceremonie ….. J en M.

Augustus 2020 # Hei René, Wat een leuke dag was het! Dankjewel voor de mooie speech over ons. Hierbij stuur ik je foto’s van in de trouwzaal. Wie weet tot snel, lieve groetjes, S & V en kleine M …..

# We are gathered here together …..

En zo heb ik onlangs een prachtig stel jonge mensen getrouwd in het Engels. Wat interessant om te zien dat taal zo van invloed kan zijn op wat en hoe je iets wilt zeggen. Engels leent zich daar uitstekend voor …….

Augustus 2020 # En we zijn hier in een tot trouwzaal omgebouwd cafe …. (lokaal De Kroon in Wormerveer)

Wat kan het toch leuk zijn om een huwelijk in een andere omgeving dan het stadhuis te doen ….

Waar vind je me?

Zaanstad, Noord-Holland

Telefoon

+31651401312

Volg mij:

Copyright © 2020 Rene Nijenhuis All Rights Reserved.